Bestemmingen in het Adresboek programmeren

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een faxnummer in het Adresboek registreert.

U kunt faxnummers, IP-Faxbestemmingen, Internetfaxbestemmingen, e-mailadressen, en mapbestemmingen registreren in het Adresboek. Voor nadere details over het registreren van Internetfaxbestemmingen, e-mailadressen, IP-Faxbestemmingen en mapbestemmingen, zie "Adressen en gebruikers registreren voor fax-/scannerfuncties" in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

Verwante onderwerpen

Een faxbestemming registreren
Een faxbestemming wijzigen
Een faxbestemming verwijderen
Ingevoerde bestemmingen registreren in het Adresboek