Handelsmerken

Adobe, Acrobat, Acrobat Reader, PostScript en Reader zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Microsoft®, Windows®, Windows Server® en Windows Vista®, Outlook® zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of in andere landen.

PCL® is een geregistreerd handelsmerk van Hewlett-Packard Company.

Andere hierin vermelde productnamen dienen slechts voor identificatiedoeleinden en kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke ondernemingen. Wij doen geen enkel recht gelden op deze merken.

De juiste namen van de Windows-besturingssystemen luiden als volgt: