Een programma gebruiken

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een geregistreerd programma oproept en gebruikt.

1. Controleer of het apparaat in de faxmodus staat en het display "stand-by" aangeeft.

Als het stand-by display niet wordt weergegeven, drukt u op de toets [Fax].

2. Plaats het origineel.

3. Druk op de toets [Programmeren].

Illustratie van toets Programmeren

4. Controleer of [Oproepen] is geselecteerd en druk op het geregistreerde programmanummer.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Het stand-by display wordt weergegeven.

Het geprogrammeerde faxnummer wordt weergegeven en de geregistreerde instellingen worden opgeroepen.

5. Druk op de toets [Start].

Het apparaat begint het origineel te scannen.

Vervolgens start de verzending met de opgeroepen verzendinstellingen.