Keystroke-programma's registreren en wijzigen

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een nieuw Keystroke-programma vastlegt of een oud programma overschrijft.

U kunt de volgende gegevens in een programma opslaan:

In de volgende procedure wordt uitgelegd hoe u Uitgestelde verzending gebruikt met het faxnummer, "0123456789" als voorbeeld van het registreren van een programma.

1. Maak de instellingen die u wilt registreren in het programma.

De manier van programmeren is afhankelijk van de items die u wilt registreren.

Druk op de toets [Modi wissen] om het programmeren te annuleren.

Druk op de cijfertoetsen [0], [1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9] en ga vervolgens door met het instellen van Uitgestelde verzending totdat het stand-by display verschijnt als u op [OK] drukt.

2. Controleer of het apparaat in de faxmodus staat en het display "stand-by" aangeeft.

Als het stand-by display niet wordt weergegeven, drukt u op de toets [Fax].

3. Druk op de toets [Programmeren].

Illustratie van toets Programmeren

4. Druk op [Programmeren].

Als er geen programma's zijn geregistreerd, gaat u verder naar stap 5.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5. Selecteer een programmanummer waarin "Niet geprogr." wordt weergegeven.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Wanneer u zich vergist, drukt u op [Annuleren] en selecteert u opnieuw een programmanummer.

Wanneer u een Keystroke-programma wilt wijzigen, drukt u op [Ja] nadat u op het programmanummer heeft gedrukt dat u wilt wijzigen. Als u zich vergist, drukt u op [Nee] en probeert u het opnieuw.

6. Voer de programmanaam in en druk op [OK].

Het stand-by display wordt weergegeven.

Als de programmanaam al is geregistreerd, wordt de naam weergegeven. U kunt de programmanaam wijzigen door op [], [], [Backspace] of [All.verwijd.] te drukken en het vervolgens opnieuw te proberen.

U dient de programmanaam vast te leggen.

Om een programma te annuleren, drukt u op [Annuleren]. Het display keert terug naar stap 5.

Verwante onderwerpen

Een programmanaam wijzigen