Persoonlijke boxen

Het opslaan van uw documenten in een Persoonlijke box voorkomt dat ongeautoriseerde gebruikers deze lezen.

Wanneer u een ontvanger voor de Persoonlijke box opgeeft, worden binnenkomende documenten rechtstreeks doorgezonden naar de bestemming die u opgeeft. U kunt een faxnummer, IP-Fax-bestemming, Internetfaxbestemming, e-mailadres of mapbestemming als ontvanger opgeven.

Om documenten te kunnen ontvangen in een Persoonlijke box, moet u de afzender de SUB-code geven die voor de desbetreffende Persoonlijke box is geprogrammeerd en hem verzoeken het document te verzenden via SUB Codeverzending met die SUB-code. Wanneer uw apparaat een vertrouwelijk document heeft ontvangen, brandt de indicator Vertrouwelijk bestand ().