Een bestand afdrukken dat met Geheugenslot is ontvangen

Hiermee worden bestanden afgedrukt die met Geheugenslot zijn ontvangen.

Dit is een beveiligingsfunctie waarmee wordt voorkomen dat onbevoegde gebruikers uw documenten lezen. Indien Ontvangst met geheugenbeveiliging is ingeschakeld, worden alle ontvangen documenten opgeslagen in het geheugen en niet automatisch afgedrukt. Om documenten af te drukken, moet u de Geheugenslot-ID invoeren.

Wanneer uw apparaat een document heeft ontvangen met een Ontvangst met geheugenbeveiliging, knippert de indicator Vertrouwelijk bestand (Schermillustratie bedieningspaneel).

Voordat deze functie wordt gebruikt, zijn de volgende voorbereidingen noodzakelijk in het menu Faxeigenschappen.

Voor nadere details over deze instellingen, zie "Faxeigenschappen".

Belangrijk

1. Controleer of de indicator Vertrouwelijk bestand knippert.

Illustratie van indicator Vertrouwelijk bestand

2. Druk op [Wijz TX/Inf.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3. Druk op [Geheug.bev.afdruk.].

Als er geen documenten zijn ontvangen terwijl Ontvangst met geheugenbeveiliging was ingeschakeld, wordt het bericht "Geen ontvangstbestand." weergegeven. Druk op [Afsluiten].

4. Voer met behulp van de cijfertoetsen een 4-cijferige Geheugenslot-ID in en druk op [Start].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Wanneer u zich vergist, drukt u op [Wissen] en probeert u het opnieuw.

Om het afdrukken te annuleren, drukt u op [Annuleren].

Indien de Geheugenslot-ID niet overeenkomt, verschijnt het bericht "Gespecificeerde code komt niet overeen met geregistreerde Geheugenbeveiligings-ID.". Druk op [Afsluiten] en probeer het opnieuw nadat u de Geheugenslot-ID heeft gecontroleerd.

5. Druk op [Afsluiten].

Het stand-by display wordt weergegeven.