Prioriteitsladen instellen

Als papier van hetzelfde formaat in meerdere lades is geplaatst, kunt u het apparaat de ene lade laten gebruiken voor de ene functie en de andere lade voor een andere functie.

U kunt bijvoorbeeld wit A4-papier laden in lade 1 voor het maken van kopieën, en geel A4-papier in lade 2 voor het afdrukken van ontvangen faxberichten. U kunt dan makkelijk zien voor welk doeleinde papier is uitgevoerd. U kunt deze instelling maken in "Papierladeprioriteit: Fax" in "Systeeminstellingen". Zie "Systeeminstellingen in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.