Stempel standaardbericht

Met deze functie kunt u bovenaan de eerste pagina van een verzonden origineel een standaardbericht afdrukken.

Er zijn vier typen standaardberichten: "Vertrouwelijk", "Urgent", "Bellen a.u.b." en "Kop.n.overeenk.sectie"

U kunt ook andere berichten programmeren.

Belangrijk

1. Plaats de originelen en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2. Druk op [TX modus].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3. Druk op [Opties instellen].

4. Druk op [Standaard bericht].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5. Selecteer het standaardbericht dat u van een stempel wilt voorzien en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Het geselecteerde standaardbericht wordt weergegeven boven de gemarkeerde [Standaard bericht].

6. Druk tweemaal op [OK].

7. Geef de bestemming op en druk vervolgens op de toets [Start].

Het apparaat kan slechts één standaardbericht afdrukken.