Symbolen

In deze handleiding worden de volgende symbolen gebruikt:

Belangrijk

Duidt op punten waaraan u aandacht dient te schenken tijdens het gebruik van het apparaat en op uitleg over mogelijke oorzaken van papierstoringen, schade aan originelen of gegevensverlies. Lees deze uitleg zorgvuldig door.

Opmerking

Geeft extra uitleg over de apparaatfuncties en instructies voor het oplossen van gebruikersfouten.

Verwijzing

Dit symbool wordt weergegeven aan het einde van secties. Het geeft aan waar u nog meer relevante informatie kunt vinden.

[ ]

Geeft de namen van toetsen aan die verschijnen op het weergavepaneel van het apparaat.

[ ]

Geeft de namen van toetsen aan op het bedieningspaneel van het apparaat.