Informatieboxen programmeren/wijzigen

In dit onderdeel wordt beschreven hoe u een Informatiebox kunt opzetten.

U kunt de volgende items opslaan:

1Druk op [Faxeigenschappen].

2Druk op [Standaardinstellingen].

3Druk op [Box-instelling].

4Controleer of [Programmeren/Wijzigen] is geselecteerd.

5Selecteer de te programmeren box.

Als u een nieuwe box programmeert, druk dan op [Niet geprogrammeerd].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Als u een reeds geprogrammeerde box wilt wijzigen, drukt u erop en gaat u vervolgens verder naar stap 8. Als een wachtwoord is geprogrammeerd, voert u het wachtwoord in en drukt u op [OK], waarna u verder gaat naar stap 8.

6Druk op [Informatiebox].

7Voer een boxnaam in en druk vervolgens op [OK].

8Voer de SEP Code in.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Als u de SEP Code wilt wijzigen, drukt u op [Wissen] of op de toets [Wis/Stop], en voert u de nieuwe code in. Als u de boxnaam wilt wijzigen, drukt u op [Boxnaam] en herhaalt u de procedure vanaf stap 7.

9Druk op [Wachtwoord].

Als u geen wachtwoord wilt programmeren, gaat u verder naar stap 12.

10Voer een wachtwoord in en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Wanneer u zich vergist, drukt u op [Wissen] of op de toets [Wis/Stop]voordat u op [OK] drukt en probeert u het opnieuw.

11Voer het wachtwoord opnieuw in en druk vervolgens op [OK].

Wanneer u zich vergist, drukt u op [Wissen] of op de toets [Wis/Stop]voordat u op [OK] drukt en probeert u het opnieuw.

12Druk op [OK].

13Druk op [Afsluiten].

14Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Opmerking

• U kunt boxen bewerken op dezelfde wijze als dat u ze programmeert. Boxen die in gebruik zijn kunnen echter niet worden bewerkt.