Informatieboxen verwijderen

In dit onderdeel wordt beschreven hoe u informatieboxen kunt verwijderen.

Belangrijk

• Als er documenten in de box zitten, kunt u de box niet verwijderen.

1Druk op [Faxeigenschappen].

2Druk op [Standaardinstellingen].

3Druk op [Box-instelling].

4Druk op [Verwijderen] en selecteer vervolgens de box die u wilt verwijderen.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Als het wachtwoord is geprogrammeerd, voer dan een wachtwoord in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Wanneer u zich heeft vergist, drukt u op [Wissen] of op de toets [Wis/Stop] en probeert u het opnieuw.

6Druk op [Verwijderen].

Om de verwijdering van een box te annuleren, drukt u op [Niet verwijderen]. Het display keert terug naar stap 4.

7Druk op [Afsluiten].

8Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].