Toegang tot gebruikersinstellingen

Met gebruikersinstellingen kunt u standaardinstellingen wijzigen of instellen.

Opmerking

• De bediening van systeeminstellingen verschilt van de normale bediening. Zorg er altijd voor dat u Gebruikersinstellingen verlaat als u klaar bent.

• Alle wijzigingen die u maakt met Gebruikersinstellingen blijven van toepassing, zelfs als de hoofdschakelaar of bedienigsschakelaar wordt uitgezet, of als er op de toets [Energiespaarstand] of [Instellingen verwijderen] wordt gedrukt.

• Standaardinstellingen worden vetgedrukt weergegeven.