Standaardinstellingen wijzigen

In dit onderdeel wordt beschreven hoe u Gebruikersinstellingen kunt wijzigen.

Belangrijk

• Als Beheerdersverificatiebeheer is ingesteld, moet u contact opnemen met de beheerder.

1Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Illustratie van toets Gebruikersinstellingen/Teller

2Selecteer het menu.

Om faxeigenschappen te wijzigen drukt u op [Faxeigenschappen].

3Selecteer de gebruikersinstelling die u wilt wijzigen.

4Wijzig instellingen door de aanwijzingen op het scherm op te volgen, en druk vervolgens op [OK].

Opmerking

• Als u gewijzigde instellingen wilt annuleren en terug wilt keren naar de oorspronkelijke weergave, drukt u op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].