Per fax ontvangen bestanden bezorgen

Documenten die door het apparaat zijn ontvangen kunnen op een computer worden bekeken of met ScanRouter-bezorgingssoftware worden gedownload via de netwerkbezorgingsserver.

Dit is een handige functie waarmee u documenten op uw computer kunt weergeven en opslaan zonder dat u de documenten hoeft af te drukken.

Belangrijk

• De ScanRouter-bezorgingssoftware is vereist als een bezorgingsserver. DeskTopBinder moet op uw computer zijn geïnstalleerd.

Met de bezorgingsserver verliest u geen tijd aan het zoeken en doorsturen van documenten.

Functies

De bezorgingsserver biedt de volgende functies:

• Gebruik de bezorgingsserver voor het koppelen van ontvangen documenten (SUB Code, Eigen naam en Eigen Faxnr.) met de ontvangers, zodat de documenten worden bezorgd bij de ontvangers voor wie de documenten bedoeld zijn.

• De keuze van de bezorgingsmethode van ontvangen documenten: "Opslaan in de inbox van de bezorgingsserver", "Versturen als e-mailbestand" of "Opslaan in de aangegeven map op de computer". Ontvangen documenten zonder SUB Code, Eigen Naam of Eigen Faxnr. worden opgeslagen in de inbox van de bezorgingsserver. U kunt de instelling ook zo uitvoeren, dat de ontvangen documenten in de aangegeven bezorgingsserver worden opgeslagen, via de voor ontvangst gebruikte lijn.

• U kunt ontvangen documenten die in de inbox van de bezorgingsserver zijn opgeslagen, controleren of downloaden met behulp van DeskTopBinder.

Opmerking

• Documenten die ontvangen zijn in Persoonlijke box worden doorgezonden naar bezorgingsserver.

• Om documenten die opgeslagen zijn in de inbox van de bezorgingsserver te kunnen bekijken of downloaden, moet u DeskTopBinder op uw computer installeren.

• Om ontvangen documenten naar uw computer te kunnen versturen als e-mailbijlagen, moet uw computer over een e-mailprogramma beschikken dat compatibel is met de ScanRouter-bezorgingssoftware.

• Als u een netwerk wilt maken met de Bezorgingsserver, moet u de instellingen voor RX verzending faxbestanden van het apparaat opgeven onder Systeeminstellingen. Tevens moet de bezorgingsserver worden geconfigureerd. Voor nadere details over RX verzending faxbestanden, zie “Systeeminstellingen” in de handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

• Voor nadere details over de bezorgingsserver (ScanRouter-bezorgingssoftware), zie de Help of de instructies van de ScanRouter-bezorgingssoftware.

• Voor meer informatie over DeskTopBinder, zie de handleiding en de Help van DeskTopBinder.