Een bestand afdrukken dat met Geheugenslot is ontvangen

Hiermee worden bestanden afgedrukt die met Geheugenslot zijn ontvangen.

Dit is een beveiligingsfunctie waarmee wordt voorkomen dat onbevoegde gebruikers uw documenten lezen. Indien Ontvangst met geheugenbeveiliging is ingeschakeld, worden alle ontvangen documenten opgeslagen in het geheugen en niet automatisch afgedrukt. Om documenten af te drukken, moet u de Geheugenslot-ID invoeren.

Wanneer uw apparaat een document heeft ontvangen met een Ontvangst met geheugenbeveiliging, knippert de indicator Vertrouwelijk bestand (Schermillustratie bedieningspaneel).

Voordat deze functie wordt gebruikt, zijn de volgende voorbereidingen noodzakelijk in het menu Faxeigenschappen.

Voor nadere details over deze instellingen, zie “Faxeigenschappen”.

Belangrijk

• Indien de hoofdschakelaar ongeveer één uur lang is uitgeschakeld, worden alle documenten gewist die zijn beveiligd met Ontvangst met geheugenbeveiliging. In dat geval wordt het Rapport Stroomuitval afgedrukt, zodat u kunt zien welke documenten werden gewist. Zie Problemen oplossen.

1Controleer of de indicator Vertrouwelijk bestand knippert.

Illustratie van indicator Vertrouwelijk bestand

2Druk op [Wijz TX/Inf.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op [Geheug.bev.afdruk.].

Als er geen documenten zijn ontvangen terwijl Ontvangst met geheugenbeveiliging was ingeschakeld, wordt het bericht “Geen ontvangstbestand.” weergegeven. Druk op [Afsluiten].

4Voer met behulp van de cijfertoetsen een 4-cijferige Geheugenslot-ID in en druk op [Start].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Wanneer u zich vergist, drukt u op [Wissen] en probeert u het opnieuw.

Om het afdrukken te annuleren, drukt u op [Annuleren].

Indien de Geheugenslot-ID niet overeenkomt, verschijnt het bericht “Gespecificeerde code komt niet overeen met geregistreerde Geheugenbeveiligings-ID.”. Druk op [Afsluiten] en probeer het opnieuw nadat u de Geheugenslot-ID heeft gecontroleerd.

5Druk op [Afsluiten].

Het stand-by display wordt weergegeven.

Opmerking

• Als Ontvangst met geheugenbeveiliging en Ontvangen documentenopslag beide ingeschakeld zijn, is Ontvangst met geheugenbeveiliging niet beschikbaar en worden ontvangen documenten opgeslagen documenten.

• Als Ontvangst met geheugenbeveiliging wel beschikbaar is, maar er is onvoldoende geheugen beschikbaar, is ontvangst niet mogelijk.

• U kunt Ontvangst met geheugenbeveiliging ook alleen gebruiken voor documenten die afkomstig zijn van bepaalde afzenders.

• Documenten die met Ontvangst SEP-code worden ontvangen, worden automatisch afgedrukt, ook als deze functie is aangezet.

• U kunt één van de snelbedieningstoetsen programmeren voor deze functie. Met de snelbedieningstoets kunt u stap 2 en 5 overslaan. Voor nadere details over snelbedieningstoetsen, zie “Algemene instellingen”.

• Als u een document uit een Geheugenslot-bestand afdrukt, wordt het gewist.