Ontvangen en opgeslagen documenten wissen

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u documenten wist die op de harde schijf zijn opgeslagen.

1Druk op [Wijz TX/Inf.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Selecteer [Opgeslagen ontvangstbestand afdrukken / verwijderen].

3Selecteer het af te drukken bestand en druk op [Verwijderen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Druk op [Ja].

U kunt een verwijdering annuleren door op [Nee] te drukken. Het display keert terug naar stap 3.

5Druk tweemaal op [Afsluiten].

Het stand-by display wordt weergegeven.

Opmerking

• Met de Document Server-functie kunt u geen ontvangen en opgeslagen documenten wissen.

• U kunt een document niet wissen terwijl iemand anders het document via een Web Image Monitor of DeskTopBinder afdrukt.

• U kunt meerdere documenten opgeven en wissen. Voor het maximum aantal documenten dat u op een bepaald tijdstip kunt opgeven, zie "Maximum waarden".