Ontvangen en opgeslagen documenten afdrukken

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u documenten afdrukt die op de harde schijf zijn opgeslagen.

1Druk op [Wijz TX/Inf.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Selecteer [Opgeslagen ontvangstbestand afdrukken / verwijderen].

3Selecteer het af te drukken bestand en druk op [Afdr.]

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Om het afdrukken te annuleren, drukt u op [Annuleren].

Om het document na het afdrukken te verwijderen, drukt u op [Verw. bestand na afdr.]

Druk voor dubbelzijdig afdrukken eerst op [Afdr. op 2 zijden] en dan op [Start].

4Druk op de toets [Start].

Om het afdrukken te annuleren nadat u op [Start] heeft gedrukt, drukt u op [Stop. met afdr.]. Het display keert terug naar dat bij stap 3.

5Druk tweemaal op [Afsluiten].

Het stand-by display wordt weergegeven.

Opmerking

• Met deze functie kunt u alleen ontvangen en opgeslagen documenten afdrukken.

• Met de Document Server-functie kunt u geen ontvangen en opgeslagen documenten afdrukken.

• U kunt één van de snelbedieningstoetsen programmeren voor deze functie. Met de snelbedieningstoets kunt u stap 1 overslaan. Voor nadere details over snelbedieningstoetsen, zie “Algemene instellingen”.

• U kunt meerdere documenten opgeven en afdrukken. Voor het maximum aantal opgeslagen documenten dat u op een bepaald tijdstip kunt afdrukken, zie "Maximumwaarden".