De verzendtijd wijzigen

U kunt de ingestelde verzendingstijd wijzigen met Uitgesteld verzenden.

U kunt de verzendtijd ook wissen. Als de verzendtijd wordt gewist, wordt het bestand onmiddellijk verzonden.

1Druk op [Wijz TX/Inf.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Druk op [TX-bestand contr./stoppen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer het bestand waarvoor u de verzendingstijd wilt wijzigen of annuleren.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Druk op [Instellingen control/wijz].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Druk op [Wijzig TX tijd].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Als u op [Prioriteit TX] drukt, wordt het bestand direct verzonden. Als er echter een bestand stand-by staat, dan wordt dat bestand als eerste verzonden.

6Druk op [Wissen], voer de verzendtijd opnieuw in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

7Druk op [Afsluiten].

Herhaal vanaf stap 3 als u nog een verzendtijd wilt wijzigen.

8Druk tweemaal op [Afsluiten].

Het stand-by display wordt weergegeven.