Een bestemming toevoegen

U kunt een bestemming toevoegen voor broadcasting.

1Druk op [Wijz TX/Inf.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Druk op [TX-bestand contr./stoppen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer het bestand waaraan u een bestemming wilt toevoegen.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Druk op [Instellingen control/wijz].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Press [Best. toev.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

6Geef de bestemming op met de cijfertoetsen of Bestemming-toetsen en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Druk op het tabblad voor het verzendingstype om over te schakelen naar fax/IP-Fax, Internetfax, e-mail of map als type verzending.

Als u een afzender opgeeft wiens e-mailadres al is geregistreerd, kunt u Internetfaxbestemmingen en e-mailadressen toevoegen.

U kunt alleen een mapbestemming toevoegen met Bestemming-toetsen.

U kunt ook een SUB-code of SEP-code programmeren door op [Geav.eigsch.]. te drukken.

7Druk op [Afsluiten].

Herhaal vanaf stap 3 indien u nog een bestemming wilt toevoegen.

8Druk tweemaal op [Afsluiten].

Het stand-by display wordt weergegeven.

Opmerking

• U kunt geen bestemming toevoegen als u broadcasting heeft uitgeschakeld.