Instellingen van bestanden in het geheugen veranderen

Nadat u op de toets [Start] heeft gedrukt (na het scannen van de originelen), kunt u de bestemming en de instellingen van geheugenverzending controleren en wijzigen. U kunt een verzending ook annuleren, de instellingen van een verzending wijzigen, een opgeslagen bericht afdrukken, een overzicht van opgeslagen berichten afdrukken en een bericht dat het apparaat niet heeft verzonden alsnog verzenden.

Opmerking

• Wanneer het bericht “Er zijn geen verzendbestanden gevonden.” verschijnt op het scherm nadat u op [TX-bestand contr./stoppen] drukt, worden er geen bestanden opgeslagen of verzonden met Geheugenverzending.

• Bestanden die momenteel worden verzonden, bestanden die door LAN-Fax werden verzonden en bestanden die worden opgeslagen om als rapport te worden afgedrukt, kunt u niet bekijken of bewerken.

• In sommige gevallen wordt een bestemming mogelijk niet geselecteerd als de bestemming als "Sterretje" wordt weergegeven, afhankelijk van de beveiligingsinstellingen.