Doorzenden van Ontvangen documenten

Het apparaat kan ontvangen documenten doorzenden met behulp van SUB Codes.

Originele documenten die zijn verzonden met een SUB Code die overeenkomt met de voor de Verzendingsbox geprogrammeerde SUB Code, worden ontvangen en vervolgens doorgezonden naar een geprogrammeerde ontvanger.

Belangrijk

• Om ontvangen documenten door te kunnen sturen dienen er Doorzendboxen en Ontvangerstations te zijn ingesteld. Doorzendboxen kunnen worden geprogrammeerd in "Box-instelling" in het menu Faxeigenschappen. Voor nadere details over de programmeermethode, zie “Box-instellingen”.

Opmerking

• Als de opgegeven bestemming een e-mailadres is, wordt het ontvangen document als e-mail naar die bestemming overgebracht.

• Als de ontvanger een Internetfax-/e-mailbestemming is, kan e-mail worden gecodeerd en verstuurd met een digitale handtekening. Gebruik zowel “Box-instelling” in het menu Faxeigenschappen als Web Image Monitor om op te geven of codering en een digitale handtekening moeten worden toegepast. Voor nadere details over Box-instelling, zie “Algemene instellingen” of “Box-instellingen”.

• Doorzendresultaten worden niet naar de verzoekende partij teruggestuurd.

• U kunt vanaf elke willekeurige faxapparaat ontvangen gegevens doorzenden, ongeacht het fabrikaat.

• Het menu faxeigenschappen biedt een gebruikersparameterinstelling (schakelaar 32, bit 0) waarmee u een prioriteitsvolgorde kunt selecteren voor alternatieve bestemmingen voor verstuurde documenten. Als deze parameter is ingesteld en de opgegeven ontvanger een groepsbestemming is waarvan het adres niet is geregistreerd voor het opgegeven verzendingstype, wordt het document naar een alternatieve bestemming geleid. Zie “Parameterinstellingen”.

Verwante onderwerpen

SUB-code doorzendrapport