Ontvangen documenten routeren met SUB-code

Dit apparaat kan ontvangen documenten routeren met behulp van SUB Codes.

Als een document is ontvangen, wordt de SUB Code ervan vergeleken met gebruikerscodes die in Persoonlijke box zijn geprogrammeerd. Indien een overeenstemming wordt gevonden, wordt het document naar de bestemming doorgestuurd waarvan de SUB Code is opgegeven.

Illustratie van routeren van ontvangen documenten met SUB-code

Belangrijk

• U moet vooraf de persoonlijke box instellen en een afleverbestemming registreren. Persoonlijke boxen kunnen worden geprogrammeerd in "Box instelling;" in het menu Faxeigenschappen. Voor nadere details over de programmeermethode, zie “Faxeigenschappen”.

• Deze functie is niet beschikbaar als u instelt dat ontvangen documenten moeten worden gestuurd naar de netwerk afleverserver. Gebruik de instelling voor Fax RX bestandsverzending in Systeeminstellingen om de aflevering van ontvangen documenten in te stellen. Voor nadere details over Fax RX bestandsverzending, zie “Systeeminstellingen” in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

Opmerking

• Als de opgegeven bestemming een e-mailadres is, wordt het ontvangen document als e-mail naar die bestemming gerouteerd.

• U kunt geen groep als ontvanger opgeven.

• U kunt vanaf elk willekeurig faxapparaat ontvangen documenten routeren, ongeacht het fabrikaat.