Faxkoptekst afdrukken

Wanneer de faxkoptekst is ingeschakeld, wordt de opgeslagen naam afgedrukt op het papier van de ontvanger.

In sommige gevallen wilt u misschien een fax zonder koptekst versturen. Hiertoe schakelt u Faxkoptekst uit.

U kunt twee faxkopteksten opslaan; "Naam 1" en "Naam 2".

Als u bijvoorbeeld de naam van uw afdeling opslaat in de ene en de naam van uw organisatie in de andere, kunt u de eerste gebruiken als u interne faxen verzendt en de tweede voor externe faxen.

1Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2Druk op [TX modus].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer [Opties instellen].

4Controleer of [Faxkoptekst Afdruk.] is gemarkeerd.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Om Faxkoptekst afdrukken te annuleren, drukt u op [Faxkoptekst Afdruk.] om de markering uit te schakelen.

5Druk tweemaal op [OK].

6Geef de bestemming op en druk vervolgens op de toets [Start].

Opmerking

• U kunt de namen van faxkopteksten programmeren met behulp van de functie Faxinformatie programmeren in het menu Faxeigenschappen. Voor nadere details over de programmeermethode, zie “Fax-informatie registreren”.

• U kunt selecteren of datums, faxkoptekstnamen, bestandnummers of paginanummers worden afgedrukt door hun respectievelijke Gebruikersparameters (schakelaar 18, bit 3, 2, 1, 0) in het menu Faxeigenschappen te wijzigen. Zie “Parameterinstellingen”.

• Wanneer u de ontvanger heeft opgegeven met behulp van de cijfertoetsen, wordt de eerste koptekstnaam afgedrukt op het papier van de ontvanger. Neem contact op met de servicevertegenwoordiger voor het afdrukken van de tweede koptekstnaam.

• U kunt één van de snelbedieningstoetsen programmeren voor deze functie. Met de snelbedieningstoets kunt u stap 2, 3 en 5 overslaan. Voor nadere details over snelbedieningstoetsen, zie “Standaardinstellingen”.