Faxinformatie registreren

In dit onderdeel wordt fax-informatie beschreven

U kunt informatie verzenden aan de andere partij als u een faxdocument verzendt of ontvangt. Deze informatie wordt getoond op het display van het andere apparaat en wordt afgedrukt als rapport. De volgende informatie kan worden verzonden.

Belangrijk

• U kunt geprogrammeerde instellingen uit de gebruikerparameterlijst bevestigen. Wij raden u aan de gebruikerparameterlijst af te drukken en te bewaren wanneer u instellingen programmeert of wijzigt. Zie “Oorspronkelijke instellingen”.

Faxkoptekst

De Faxkoptekst wordt afgedrukt als koptekst van iedere fax die u verstuurt. U behoort uw naam op te nemen in de faxkoptekst.

U kunt Faxkoptekst1 of Faxkoptekst2 programmeren. Als u originelen verzendt met behulp van de bestemmingslijst, dan kunt u selecteren welke Faxkoptekst moet worden afgedrukt op het door de andere partij ontvangen document.

U kunt de “Faxkoptekst” registreren met maximaal 32 alfanumerieke tekens en symbolen.

U kunt letters, symbolen, cijfers en spaties gebruiken.

U kunt instellen of een faxkoptekst al of niet moet worden afgedrukt met [Faxkoptekst afdrukken] onder “Opties”. Zie “Faxkoptekst afdrukken”.

Eigen naam

Als u een fax verzendt of ontvangt, wordt de Eigen naam verzonden naar de andere partij. Deze naam dient uw naam te bevatten. De Eigen naam wordt weergegeven op het display van het andere apparaat en wordt afgedrukt in een rapport.

Eigen naam kan alleen worden gebruikt als het andere apparaat van dezelfde fabrikant is en over de functie Eigen naam beschikt.

U kunt “Eigen naam” registreren met maximaal 20 alfanumerieke tekens en symbolen.

Eigen Faxnr.

Het Eigen faxnummer van de afzender wordt bij het verzenden van een faxbericht naar de andere partij verzonden.

Het ontvangen faxnummer wordt weergegeven op het display van het andere apparaat en wordt afgedrukt in een rapport.

Deze functie is beschikbaar ongeacht de fabrikant van het apparaat van de andere partij.

U kunt “Eigen faxnummer” registreren met maximaal 20 cijfers, spaties en het “+”- teken.

Opmerking

• Voor nadere details over het afdrukken van de faxkoptekst, zie “Faxkoptekst afdrukken”.