Label invoegen

Met deze functie kunt u de naam van de ontvanger laten afdrukken op het document wanneer dit aan de andere kant wordt ontvangen.

Belangrijk

• Om deze functie te gebruiken, stelt u Label invoegen in op [Aan] bij het registreren van faxbestemmingen in Adresboek en schakelt u "Label invoegen" in bij het verzenden van faxen.

• Als er zich rondom het gebied waarin het label wordt afgedrukt afbeeldingen bevinden, worden die afbeeldingen gewist.

De naam van de ontvanger wordt als volgt afgedrukt:

Stel deze functie als volgt in:

1Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2Druk op [TX modus].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer [Opties instellen].

4Druk op [Label invoegen] om deze te markeren.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Om Label invoegen te annuleren, drukt u opnieuw op [Label invoegen].

5Druk tweemaal op [OK].

6Geef de bestemming op en druk vervolgens op de toets [Start].

Opmerking

• Als u een standaardbericht wilt afdrukken dat niet standaard is geprogrammeerd, moet u het van tevoren programmeren in “Progr/Wijz/Verw stand.bericht” in het menu Faxeigenschappen. Voor nadere details over de programmeermethode, zie “Verzendinstellingen”.

• U kunt één van de snelbedieningstoetsen programmeren voor deze functie. Met de snelbedieningstoets kunt u stap 2, 3 en 5 overslaan. Voor nadere details over snelbedieningstoetsen, zie “Standaardinstellingen”.