Auto Verkleinen

Wanneer deze functie is ingeschakeld, zal het apparaat het document automatisch verkleinen als het papier van de ontvanger kleiner is dan het origineelformaat dat u verstuurt.

Illustratie van verzending met Auto Verkleinen

Belangrijk

• Wanneer u deze functie uitschakelt, wordt het oorspronkelijke beeld niet verkleind en kunnen er delen van de tekst of afbeelding bij de ontvangst wegvallen.

Illustratie van Auto Verkleinen

1Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2Druk op [TX modus].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer [Opties instellen].

4Controleer of [Auto Verkleinen] is gemarkeerd.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Om Auto Verkleinen te annuleren, drukt u op [Auto Verkleinen] om de markering uit te schakelen.

5Druk tweemaal op [OK].

6Geef de bestemming op en druk vervolgens op de toets [Start].