Een faxnummer opnieuw invoeren om de bestemming te bevestigen

Voer het faxnummer opnieuw in om te bevestigen dat de bestemming correct is.

De verzending wordt uitgeschakeld als het faxnummer dat ter bevestiging wordt ingevoerd niet overeenkomt met het eerste faxnummer. Deze functie helpt voorkomen dat gebruikers per ongeluk faxberichten naar de verkeerde bestemming versturen.

Als u gebruik wilt maken van deze functie, neemt u contact op met de leverancier.

Belangrijk

• Als u deze functie gebruikt, moet u op [Handm. inv.] op het display stand-by drukken om het faxnummer in te voeren.

1Druk op [Handm. inv.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Voer het faxnummer in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Wanneer u zich vergist, drukt u op [Wissen] en voert u het nummer opnieuw in.

3Voer het faxnummer opnieuw in en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

De bestemming wordt opgegeven.

4Druk op de toets [Start].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Verzending begint.

Na verzending verschijnt de stand-bydisplay.

Opmerking

• Als het bericht “Ingevoerde bestemming is niet correct.” wordt weergegeven, drukt u op [Afsluiten] en controleert u het faxnummer opnieuw. Herhaal vervolgens de procedure vanaf stap 1.

• U kunt het aantal keren opgeven (1 tot 15) dat het faxnummer opnieuw moet worden ingevoerd. Stap 3 moet zo vaak worden herhaald als hier is ingesteld.

• U kunt het als eerste ingevoerde faxnummer niet bewerken.

• U kunt deze functie niet gebruiken voor dit vereenvoudigd display.