Detecteren van onbedrukte vellen

Nadat de eerste pagina is gescand, klinkt er een alarm als de pagina bijna geheel onbedrukt is.

Belangrijk

• De functie onbedrukte vellen detecteren werkt alleen als een origineel wordt gescand met de ADF

• De functie onbedrukte vellen detecteren werkt niet voor tweede en daarop volgende pagina's.

• Het apparaat kan geen onbedrukte vellen detecteren als de gebruiker het apparaat met de toets [Voorvertoning] in de [Voorvertoning]-modus heeft gezet.

Deze functie waarschuwt u als een origineel met de verkeerde zijde naar beneden is geplaatst op de scanner. Wanneer dit gebeurt verschijnt er gedurende enkele seconden een waarschuwing. De waarschuwing verschilt afhankelijk van het aantal te scannen pagina's en van de verzendmethode.

Opmerking

• Zelfs als er een bijna onbedrukt vel wordt gedetecteerd, wordt het als normaal verzonden.

• U kunt deze functie in- of uitschakelen met de gebruikersparameters (schakelaar 11, bit 2). Zie “Parameterinstellingen” in Faxeigenschappen.

• Om het scannen te annuleren als er een onbedrukt vel wordt gedetecteerd, drukt u op de toets [Annuleren/Stoppen].