De inhoud van een gescand origineel controleren (Voorvertoning vóór verzending)

Met de functie Voorvertoning vóór verzending kunt u de inhoud van een gescand origineel controleren voordat u deze verstuurt.

Belangrijk

• Deze kan niet worden gebruikt in combinatie met de volgende functies:

• Directe verzending

• Parallelle geheugenverzending

• Direct kiezen

• Handmatig kiezen

• Ontvangst SEP-code

• Wanneer [Alleen opslaan] is ingesteld voor [Bestand opslaan]

• Bij verzending van alleen een opgeslagen bestand

1Plaats het origineel en geef vervolgens de gewenste scaninstellingen op.

Geef de instelling "Orig. invoerrichting" correct op. Als u dat niet doet, wordt de afdrukrichting boven/onder van het origineel niet correct weergegeven in de voorvertoning.

Voor nadere details over deze instelling, zie "Origineelinvoerrichting instellen".

2Druk op [Voorvertoning].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Geef de bestemming op en druk vervolgens op de toets [Start].

Illustratie van toets Start

Het apparaat begint met het scannen van het origineel. Nadat het scannen is voltooid, wordt een voorvertoning weergegeven.

Als u een voorvertoning wilt annuleren, drukt u op [Annuleren].

4Controleer de voorvertoning.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

• Druk op [Uitzoomen] of [Inzoomen] om de voorvertoningsafbeelding te vergroten of te verkleinen.

• Druk op [] [] [] [] om door de voorvertoningsafbeelding te schuiven.

• Druk op [Veranderen] onder "Bestand weergeven" om een ander geselecteerd bestand weer te geven.

• Druk op [Veranderen] onder "Pagina weergeven" om een andere pagina weer te geven.

5Druk op [Verzenden].

De verzending begint.

U kunt de verzending annuleren door op [Verz. annul.] te drukken.

Na verzending verschijnt de stand-bydisplay.

Opmerking

• U kunt het apparaat de functie Voorvertoning vóór verzending meteen laten selecteren wanneer het apparaat wordt ingeschakeld of de toets [Modi wissen] wordt ingedrukt. Voor nadere details zie "Standaardwaarden voor verzendfunctie instellen".