Stempelen

Als u een faxdocument verzendt met de optionele ADF, kan het apparaat een cirkelvormige markering onderaan het origineel zetten.

Als u een dubbelzijdig document verzendt, wordt het document onderaan de voorzijde van de eerste pagina en bovenaan de laatste pagina gemarkeerd.

Illustratie van stempel

Belangrijk

• Om deze functie te kunnen gebruiken, is de optionele ADF vereist. De stempelfunctie kan alleen worden gebruikt bij scannen vanuit de ADF.

1Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2Druk op [Origin. invoertype].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op [Stempelen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Om de stempel uit te schakelen, drukt u nogmaals op [Stempelen] voordat u op [OK] drukt.

4Druk op [OK].

5Geef de bestemming op en druk vervolgens op de toets [Start].

Opmerking

• Deze markering geeft aan dat het origineel succesvol in het geheugen is opgeslagen voor geheugenverzending, of dat het succesvol is verzonden bij directe verzending.

• Als de afdruk lichter begint te worden, vervang dan de cartridge. Voor details, zie “Vervangen van de afdrukcartridge” in Over dit Apparaat.

• Wanneer een invoer van meerdere pagina's of een papierstoring plaats vindt, worden de originelen niet correct verzonden en niet gestempeld. Wanneer u een pagina aantreft die niet gestempeld is, stuurt u alleen die pagina opnieuw.

• U kunt het apparaat de Stempelfunctie meteen laten selecteren wanneer het apparaat wordt ingeschakeld of de toets [Instellingen verwijderen] wordt ingedrukt. Zie "Standaardwaarden voor verzendfunctie instellen".

• U kunt één van de snelbedieningstoetsen programmeren voor deze functie. Met de snelbedieningstoets kunt u stap 2 en 4 overslaan. Voor nadere details over snelbedieningstoetsen, zie “Algemene instellingen”.

• Een papierstoring tijdens Parallelle geheugenverzending kan ertoe leiden dat het verzenden mislukt, zelfs bij gebruik van de stempelfunctie.

• U kunt de stempelfunctie niet in- of uitschakelen terwijl er originelen worden gescand.