Vereenvoudigde Display

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u naar de vereenvoudigde display kunt overschakelen.

Wanneer u op de toets [Vereenvoudigde display] drukt, verandert het scherm van de begindisplay naar de vereenvoudigde display.

Tekens en toetsen zijn op dit scherm vergroot, waardoor de bediening makkelijker wordt.

Illustratie van de toets Vereenvoudigde display

Vereenvoudigd Document Server Scherm

Schermafbeelding van een bedieningspaneel met genummerde oproepafbeeldingen

1. [Kleurentoets]

Druk op deze toets om het contrast van het scherm te verhogen door de kleur van de toetsen te veranderen.

Dit is alleen beschikbaar voor de vereenvoudigde display.