Document Server-scherm

Het volgende geeft uitleg over de schermen en de pictogrammen die worden weergegeven in de Document Server-functie.

Document Server begindisplay

Schermafbeelding van een bedieningspaneel met genummerde oproepafbeeldingen

1. Geeft status en mededelingen weer.

2. Dit geeft de naam van het huidige scherm weer.

3. Dit geeft het aantal originelen weer die zijn opgeslagen in het geheugen, het aantal ingestelde kopieën en het aantal gemaakte kopieën.

4. Dit geeft de toetsen voor de bediening weer.

5. Toont een pictogram dat de functie en kleurmodus aangeeft die wordt gebruikt voor de opslag van het document.

6. Dit geeft de toetsen weer voor het wisselen van lijst naar miniatuurweergaven (thumbnails) op het scherm.

De volgende pictogrammen verschijnen in de lijstweergave van de Document Server om de functie en kleurmodus weer te geven die gebruikt wordt voor het opslaan van een document.

Functie

Kopieerapparaat

Fax

Printer

Pictogrammen

Schermafbeelding bedieningspaneel

Schermafbeelding bedieningspaneel

Schermafbeelding bedieningspaneel

Kleuren pictogrammen

Kleur

Zwart-wit

Pictogrammen

Schermafbeelding bedieningspaneel

Schermafbeelding bedieningspaneel

Miniatuurweergave (thumbnails)

De miniatuurweergaven van de opgeslagen documenten worden weergegeven. Deze functie is nuttig voor het controleren van de inhoud van een document.

Verwante onderwerpen

Vereenvoudigde Display
Voorvertoningsscherm