Tussenblad

Iedere keer dat een pagina van het origineel wijzigt, wordt er een tussenblad ingestoken. U kunt ook op tussengestoken tussenbladen afdrukken.

Aangezien een tussenblad wordt ingestoken voor elke pagina, kunt u bedrukte oppervlakken beschermen. Deze functie is nuttig bij het kopiëren naar OHP-transparanten.

Voorbeeld van Tussenblad

Belangrijk

Wanneer u transparanten plaatst in de handinvoer

• Kopiëren

Voorbeeld van Tussenblad

• Blanco

Voorbeeld van Tussenblad

1. Druk op [Kaft/Tussenblad].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Selecteer [Kopie] of [Blanco] voor de tussenbladen en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Selecteer de papierlade die het papier bevat waarop de originelen moeten worden gekopieerd.

Gebruik bij kopiëren op transparanten de handinvoer.