Kopiëren op OHP-transparanten of Dun papier

Wanneer u op transparanten kopieert of op dun papier, dient u de papiersoort en het formaat te selecteren.

Belangrijk

1. Open de handinvoer en plaats het papier met de te kopiëren zijde naar beneden tot het geluidssignaal klinkt.

Plaats de OHP transparante vellen één voor één om een papierstoring te voorkomen.

2. Positioneer de papiergeleiders op basis van het papierformaat.

3. Druk op de toets [Handinvoer] en druk vervolgens op de toets [Scherp].

4. Selecteer het papiertype ([OHP (transparant)] of [Dun papier]) in Speciaal papier.

Schermafbeelding bedieningspaneel

5. Geef het papierformaat op en druk vervolgens op [OK].

6. Plaats de originelen en druk vervolgens op de toets [Start].