Kopiëren vanuit de handinvoer

Met de handinvoer kunt u op niet-standaard papier kopiëren.

Gebruik de handinvoer om te kopiëren op OHP-transparanten, etiketten, kalkpapier en papier dat niet in de papierladen kan worden geplaatst.

Belangrijk

[Gebruik handinvoerlade]

Druk op [Gebruik handinvoerlade] om een beschrijving over het gebruik van de handinvoer weer te geven.

Schermafbeelding bedieningspaneel

1. Open de handinvoer.

Illustratie van het gebruik handinvoer

2. Voer het papier met de bedrukte zijde naar beneden in totdat u een piep hoort, pas dan de papiergeleiders aan het papierformaat aan.

Als de geleiders niet tegen het papier aandrukken, kunnen afbeeldingen verdraaid raken of wordt het papier verkeerd ingevoerd.

Illustratie van het gebruik handinvoer

1. Papiergeleiders

2. Verlenging

3. Druk op de toets [Handinvoer] en druk vervolgens op de toets [Scherp].

4. Selecteer het formaat en type van het papier.

5. Druk op [OK].

6. Plaats de originelen en druk vervolgens op de toets [Start].

7. Wanneer de kopieeropdracht is voltooid, drukt u op de toets [Modi wissen] om de instellingen te wissen.

Verwante onderwerpen

Kopiëren op papier van gewoon formaat
Kopiëren op papier van aangepast formaat
Kopiëren op OHP-transparanten of Dun papier
Kopiëren op dik papier
Kopiëren op enveloppen