Regelmatig gebruikte functies registreren

U kunt de regelmatig gebruikte kopieerinstellingen opslaan in het geheugen van het apparaat en deze bij toekomstig gebruik weer oproepen.

U kunt maximaal 10 programma's opslaan.

Opmerking

• Wanneer een opgegeven programma als standaard wordt geregistreerd, worden de bijbehorende waarden ingesteld als standaardwaarden en worden deze weergegeven zonder dat u op de toets [Programmeren] drukt wanneer modi worden verwijderd of gereset en nadat u de bedieningsschakelaar heeft ingeschakeld. Zie "De standaardfuncties van het beginscherm registreren".

• Papierinstellingen worden opgeslagen gebaseerd op papierformaat. Dus wanneer u meer dan één papierlade plaatst, zal de lade die als voorkeurslade is ingesteld onder Instellingen Papierlade bij Gebruikersinstellingen als eerste geselecteerd worden. Voor meer informatie zie "Systeeminstellingen", Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

• Programma's worden niet gewist door de stroom uit te schakelen of door op de toets [Instellingen verwijderen] te drukken.