De standaardfuncties van het beginscherm registreren

U kunt de instellingen van het beginscherm zo configureren, dat het standaarddisplay de functies bevat die u het meest gebruikt.

Bijvoorbeeld: als de standaardinstelling de functie Duplex is, maar de functie die u het meest gebruikt is 1-zijdig kopiëren, kunt u de standaardinstelling veranderen naar 1-zijdig kopiëren.

De standaard instellingen die u kunt programmeren zijn Kleurmodus, Papierlade, Type origineel, Belichting, Speciaal origineel, Richting origineel, Kaft/Tussenblad, Bewerken / Kleur, Duplex/Combinatie/Reeks, Verkleinen / Vergroten, Afwerken, en het aantal kopieën.

1Opgeven van scannerinstellingen en andere instellingen die u nodig heeft in het begindisplay.

2Druk op de toets [Progr.].

Illustratie van de toets Programmeren

3Druk op [Als stnd progr.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

4Druk op [Programmeren].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Wanneer er een dialoogvenster voor bevestiging verschijnt, drukt u op [Ja].

De huidige instellingen zijn als standaardinstellingen geprogrammeerd. Het scherm keert terug naar het beginscherm.

Opmerking

• Om de standaard fabrieksinstellingen weer op de begindisplay te installeren, drukt u op [Fabrieksinst. herstellen].

• De standaardinstellingen kunnen afzonderlijk worden geprogrammeerd voor het normale scherm en vereenvoudigde displayschermen.