Functies in een programma vastleggen

U kunt functies in een programma vastleggen.

1Bewerk de kopieerinstellingen zodat alle functies die u in het geheugen wilt opslaan, zijn geselecteerd.

2Druk op de toets [Progr.].

Illustratie van de toets Programmeren

3Druk op [Geprogram.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

4Druk op het nummer van het programma dat u wilt opslaan.

5Voer de naam van het programma in met de lettertoetsen op de display van het apparaat.

U kunt maximaal 34 tekens invoeren.

Schermafbeelding bedieningspaneel

6Druk op [OK].

Het scherm keert terug naar het programmascherm en toont het programmanummer gevolgd door de programmanaam. Het scherm keert na een korte tijd terug naar het eerste kopieerscherm.

Opmerking

• Voor programmanummers met een ervoor zijn al instellingen gemaakt.