Kleur wissen

Kopiëren door een bepaalde kleur in de afbeelding op het origineel te verwijderen.

1Selecteer een kleurmodus.

2Druk op [Bewerken / Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Druk op [Kleur] en druk vervolgens op [Kleur wissen].

4Selecteer de kleur die u wilt verwijderen.

Schermafbeelding bedieningspaneel

U kunt maximaal vier kleuren tegelijk wissen.

5Nadat u alle kleuren heeft geselecteerd die u wilt verwijderen, drukt u tweemaal op [OK].

6Plaats de originelen en druk vervolgens op de toets [Start].

Opmerking

• De breedte van de kleur die bewerkt moet worden kan worden aangepast in vijf niveaus. Wanneer de breedte van de kleur is ingesteld op [Breder] onder Kleurgevoeligheid bij Gebruikersinstellingen en rood is gespecificeerd, worden de kleuren die dicht bij oranje en paars liggen bewerkt. U kunt de instelling veranderen. Voor meer informatie over Kleurgevoeligheid zie "Aanpassen Kleur Afbeelding".

• U kunt de selectie annuleren door op de geselecteerde (gemarkeerde) toets te drukken.

• Als u Kleurenkopie heeft geselecteerd, zal de kleurenteller "1" omhoog gaan. Als u Zwart & Wit heeft geselecteerd, zal de éénkleurenteller "1" omhoog gaan.

• Voor voorbeelden van wat u kunt doen met de kleurenfuncties zie "Beschikbare kleurenfuncties".