Achtergrondkleur

Kopiëren door een kleur op de hele pagina toe te voegen.

Belangrijk

• Omdat met de functie Achtergrondkleur het hele origineel wordt overgedrukt, kan de kleur van de afbeelding veranderen.

1Selecteer een kleurmodus.

2Druk op [Bewerken / Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Druk op [Kleur] en druk vervolgens op [Achtergrondkleur].

4Selecteer de achtergrondkleur en druk vervolgens twee keer op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

De belichting van elke kleur kan in vier stappen worden aangepast.

Als u een gebruikerskleur wilt selecteren, drukt u op [Gebruikerskleur] en selecteert u de kleur.

5Plaats de originelen en druk vervolgens op de toets [Start].

Opmerking

• U kunt de selectie annuleren door op de geselecteerde (gemarkeerde) toets te drukken.

• Als u Kleur heeft geselecteerd, zal de kleurenteller "1" omhoog gaan. Als u Zwart & Wit heeft geselecteerd, zal de éénkleurenteller "1" omhoog gaan.