Kleuren converteren

Kopieert door de kleur op het origineel in een andere kleur te wijzigen.

Belangrijk

• U kunt maximaal vier kleuren tegelijk converteren.

• Om deze functie te gebruiken, moet [Kleur] geselecteerd zijn.

• Wanneer een andere kleurmodus is geselecteerd, kunt u [Kleur convert.] niet selecteren.

1Druk op [Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Bewerken / Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Druk op [Kleur] en druk vervolgens op [Kleur convert.].

4Selecteer één optie uit [Conversie 1] tot [Conversie 4].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Selecteer de kleur die moet worden gewijzigd.

6Selecteer de nieuwe kleur.

De belichting van elke kleur kan in vier stappen worden aangepast.

Als u een gebruikerskleur wilt selecteren, drukt u op [Gebruikerskleur] en selecteert u de kleur.

Wanneer u meer dan twee kleuren wilt wijzigen, herhaalt u stap 4 t/m 6.

7Nadat u alle kleuren heeft geselecteerd die moeten worden gewijzigd, drukt u driemaal op [OK].

8Plaats de originelen en druk vervolgens op de toets [Start].

Opmerking

• De breedte van de kleur die bewerkt moet worden kan worden aangepast in vijf niveaus. Wanneer de breedte van de kleur is ingesteld op [Breder] onder Kleurgevoeligheid bij Gebruikersinstellingen en rood is gespecificeerd, worden de kleuren die dicht bij oranje en paars liggen bewerkt. U kunt de instelling veranderen. Voor meer informatie over Kleurgevoeligheid zie "Aanpassen Kleur Afbeelding".

• Als u de geconverteerde kleur wilt wijzigen, drukt u op één van de opties [Conversie 1] tot [Conversie 4] en selecteert u opnieuw.

• De kleurenteller zal "1" omhoog gaan.

• Voor voorbeelden van wat u kunt doen met de kleurenfuncties zie "Beschikbare kleurenfuncties".