Een kleurmodus selecteren

Selecteer een kleur die past bij uw originelen en kopieervereisten.

Voor kleurafbeeldingen zie "Beschikbare Kleurenfuncties".

De volgende drie kleurenmodi zijn beschikbaar.

Automatische kleurselectie

Beoordeelt automatisch de kleur van het origineel en kopieert in kleur of in zwart-wit.

Kleur

Kopieert met overlapping van geel, magenta, cyaan en zwart.

Zwart & Wit

Kopieert in zwart, ongeacht de kleur van het origineel.

1Selecteer een kleurmodus.

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Plaats de originelen en druk vervolgens op de toets [Start].

Opmerking

• Om een gebruikerskleur te gebruiken, moet u die vooraf opslaan. Zie "Gebruikerskleur" voor meer informatie.

• Als u een opgeslagen kleur heeft gebruikt bij het kopiĆ«ren, zal het origineel lichter worden gekopieerd dan de opgeslagen kleur.

• Voor voorbeelden van wat u kunt doen met de kleurenfuncties zie "Beschikbare kleurenfuncties".