Vooraf ingestelde kopieeropdracht

Tijdens het kopiëren kunt u de instellingen voor de volgende kopieeropdracht invoeren.

Wanneer er een lange kopieeropdracht bezig is en u wilt niet wachten tot die klaar is, kunt u deze functie gebruiken om vooraf de volgende kopieeropdracht in te stellen. Als de huidige kopieeropdracht klaar is, start de volgende opdracht automatisch.

1Druk op [Nieuwe taak] als het dialoogvenster “Kopiëren...” verschijnt.

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Controleer of de melding “Gereed” wordt weergegeven en stel dan de volgende kopieeropdracht in.

3Plaats de originelen en druk vervolgens op de toets [Start].

Alle originelen worden gescand.

Wanneer de opdrachtinstelling klaar is, zal een dialoogvenster worden weergegeven ter bevestiging van de opdrachtinstelling.

4Druk op [Afsluiten].

Het beginscherm van de kopieerfunctie verschijnt.

Zodra de huidige kopieeropdracht is voltooid, wordt de volgende kopieeropdracht automatisch gestart.

Opmerking

• U kunt overschakelen naar de huidige kopieeropdracht op de display door op de toets [Naar Kopieerscherm] te drukken. U kunt overschakelen naar de vooraf ingestelde kopieeropdracht op de display door op de toets [Naar Reserv.scherm] te drukken.

• Vooraf ingestelde kopieeropdrachten worden onder het opdrachtnummer vastgelegd in Reserv.scherm.

• U kunt de vooraf ingestelde kopieeropdrachten bevestigen en wissen. Zie voor meer informatie over de procedures het hoofdstuk "Kopieeropdrachten beheren".