Basisprocedure

Dit hoofdstuk beschrijft de basisprocedure voor het maken van kopieën.

Belangrijk

• Wanneer verificatie van de Gebruikerscode is ingesteld, dient u uw gebruikerscode(maximaal 8 cijfers) in te voeren met de cijfertoetsen zodat het apparaat kopieertaken accepteert. Zie voor meer informatie over Beheerderseigenschappen "Systeeminstellingen" van de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

• Als Basisverificatie, Windows-verificatie, LDAP-verificatie of Integratieserver-verificatie is ingesteld, voert u uw log-in gebruikersnaam en gebruikerswachtwoord in, zodat het apparaat kopieeropdrachten accepteert. Vraag de beheerder om een gebruikersnaam en gebruikerswachtwoord. Zie voor meer informatie Over dit apparaat.

• Om te kopiëren op ander papier dan standaardpapier, dient u de papiersoort bij Papierlade-instellingen in de gebruikersinstellingen te specificeren. Zie voor meer informatie de "Systeeminstellingen" van de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

1Controleer of “Gereed” wordt weergegeven op het scherm.

Als er een andere functie wordt weergegeven, druk dan op de toets [Kopie] aan de linkerzijde van het bedieningspaneel.

Beginscherm kopiëren

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Zorg dat er geen eerdere instellingen achterblijven.

Als eerdere instellingen blijven staan, drukt u op de toets [Modi wissen].

3Plaats de originelen.

4Geef de gewenste instellingen op.

5Voer het aantal kopieën in met de cijfertoetsen.

Het maximale aantal kopieën wat kan worden ingesteld is 999.

6Druk op de toets [Start].

Het apparaat begint met kopiëren.

Als er originelen op de glasplaat worden geplaatst, dan drukt u op de toets [Scherp] nadat alle originelen zijn gescand.

7Wanneer de kopieeropdracht is voltooid, drukt u op de toets [Modi wissen] om de instellingen te wissen.

Opmerking

• Log altijd uit nadat u het apparaat niet langer gebruikt, zodat ongeautoriseerde gebruikers het apparaat niet kunnen gebruiken.

• Om het apparaat stop te zetten tijdens een kopieeropdracht voor meerdere kopieën, drukt u op de toets [Wis/Stop].

• Om alle kopieeropdrachten te annuleren en terug te keren naar de uitgangspositie van het apparaat, drukt u op de toets [Modi wissen].

• Om ingevoerde waarden te verwijderen, drukt u op de toets [Wis/Stop] of op [Annuleren] op het scherm.

• Om de instellingen te bevestigen, drukt u op [Modi wissen].

• U kunt het maximale aantal kopieën wijzigen onder Max. aantal kopieën in de Gebruikersinstellingen. Zie voor meer informatie over Max. aantal kopieën "Standaardinstellingen".