Del

Dette afsnit forklarer indstillinger for deling af flere originaler efter et angivet antal sider og derefter sende dem.

1. Tryk på [Originalfremf.type].

2. Tryk på [Del].

Illustration af skærm på kontrolpanel

3. Tryk på [Skift] og benyt herefter de numeriske taster til at indtaste antallet af sider, man ønsker at dele opgaven op i.

Illustration af skærm på kontrolpanel

4. Tryk på tasten [Sharp].

5. Hvis det er nødvendigt, skal man trykke på [Kontrollér opdeling].

Hvis man har valgt [Kontrollér opdeling], og originalerne ikke blev scannet i rigtig rækkefølge på grund af papirstop eller flersidet papirfødning, vil et skærmbillede til slut blive vist om at stoppe eller fortsætte scanningen.

6. Tryk to gange på [OK].

De aktuelle indstillinger vises.

Bemærk

• Hvis den sidste side af en gruppe af opdelte tosidede originaler er tom, kan du springe den sidste side over. Hvis du vil overspringe scanning, skal du i [Sidste side]under [2-sidet original] vælge [1 side]. Hvis du vil scanne den sidste side som en tom side, skal du vælge [2 sider]. Yderligere information findes i "To-sidet original".