2-sidet original

Dette afsnit forklarer indstillingerne for scanning af begge sider af originaler.

1. Tryk på [Originalfremf.type].

2. I [Originalindstill.] skal man vælge [2-sidet original].

3. I [Sideåbningsretning] skal man vælge [Top til top] eller [Top til bund] i overensstemmelse med indbindingsretningen for originalerne.

Illustration af skærm på kontrolpanel

Indbindingsretning og påkrævet sideåbningsretning

Indbindingsretning

Sideåbningsretning

Illustration af indbindingsretning

Top til top

Illustration af indbindingsretning

Top til bund

4. Hvis den sidste side på den sidste original er blank, skal man i [Sidste side] vælge [1 side] eller [2 sider].

For at springe over den sidste side skal man vælge [1 side].

Hvis man vil scanne den sidste side som en blank side, skal man vælge [2 sider].

5. Tryk på [OK].

Bemærk

• Hvis man valgte [Del], anvendes den foretagne indstilling til den sidste side i hver gruppe af opdelte originaler.