Scanning af flere sider i originaler som en fil

Dette afsnit forklarer proceduren for afsendelse af flere originaler som en flersidet fil eller lagring af dem som en enkelt lagret fil.

Vigtigt

1. Tryk på [Originalfremf.type].

2. Vælg [Multi] eller [SADF].

For at scanne originaler fra glaspladen skal man vælge [Multi]. For at scanne originaler fra den automatiske dokumentføder skal man vælge [SADF]. For flere detaljer om [Multi] og [SADF] henvises til "Multi, SADF".

Illustration af skærm på kontrolpanel

3. Tryk på [OK].

4. Placering af originaler.

5. Foretage indstillinger for afsendelse via e-mail, Scan til mappe, levering eller lagring.

6. Tryk på tasten [Start] for at scanne originaler.

Hvis man vælger [Multi], skal man placere de ekstra originaler og herefter trykke på tasten [Start].

Hvis [SADF] vælges, starter scanning automatisk, når man placerer ekstra originaler.

Gentag dette trin, indtil alle originalerne er scannet.

7. Efter alle originaler er scannet, skal man trykke på tasten [Sharp].

Lagring eller transmission starter.

Bemærk

• Hvis [Multi] vælges, kan originaler scannes fra den automatiske dokumentføder.

• Ved scanning af originaler fra glaspladen, afhængigt af indstillingerne for [Ventetid til næste orig.: Glasplade] under [Scannerfunkt.], kan maskinen vente på ekstra originaler, selv om [Multi] ikke er valgt i [Originalfremf.type]. For flere detaljer om [Ventetid til næste orig.: Glasplade] henvises til "Vejledning om generelle indstillinger".

• Hvis [Indstil ventetid] under [Scannerfunkt.] angives for [Ventetid til næste orig.: Glasplade] eller [Ventetid for næste original(er): SADF], skal man placere ekstra originaler indenfor den angivne tidsperiode. Når nedtællingen er færdig, vil overførsel eller lagring starte automatisk. For at starte transmissionen eller lagringen, før nedtællingen er færdig, skal man trykke på tasten [Sharp]. Nedtælling bliver annulleret, hvis scanneindstillinger eller andre indstillinger ændres i mellemtiden. Placer ekstra originaler, og tryk herefter på tasten [Start]. Maskinen scanner originalerne, og nedtællingen fortsættes. For flere detaljer om [Ventetid til næste orig.: Glasplade] og [Ventetid for næste original(er): SADF] henvises til "Vejledning om generelle indstillinger".

• Hvis [SADF] vælges, bliver scanning fra glaspladen aktiveret efter scanning fra den automatiske dokumentføder. Hvis dette sker, skal man trykke på tasten [Start] for at starte scanning.