Grundlæggende handling for lagring af scanningsfiler

Dette afsnit beskriver den grundlæggende handling for lagring af scanningsfiler.

1. Kontrollér, at alle tidligere indstillinger er slettet.

Hvis den forrige indstilling stadig vises, skal du trykke på tasten [Slet funktioner].

2. Placering af originaler.

3. Tryk på [Gem fil].

Illustration af skærm på kontrolpanel

4. Tryk på [Gem kun].

5. Om nødvendigt skal man angive filinformation som f.eks. [Brugernavn], [Filnavn] og [Password].

Yderligere information findes i "Angivelse af filinformation for en lagret fil".

6. Tryk på [OK].

7. Hvis det er nødvendigt, skal du trykke på [Scanneindstillinger] for at angive scannerindstillinger som f.eks. opløsning og scanningsstørrelse.

Yderligere information findes i "Diverse scanneindstillinger".

Illustration af skærm på kontrolpanel

8. Hvis det er nødvendigt, skal du angive scanningsbelysningen.

Yderligere information findes i "Justering af belysning".

9. Hvis det er nødvendigt, skal du trykke på [Originalfremf.type] for at angive indstillinger som f.eks. originalretning.

Yderligere information findes i "Indstilling af originalfremføringstype".

10. Tryk på tasten [Start].

Hvis du scanner flere dokumenter, skal du placere de næste originaler.

Bemærk

• Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne kan [Adgangsrettigheder] blive vist i stedet for [Brugernavn]. For flere detaljer om angivelse af [Adgangsrettigheder] bør man kontakte administratoren.

• Ved at trykke på [Send og gem] kan man samtidigt både lagre scanningsfiler og sende dem. Yderligere information findes i "Samtidig lagring og afsendelse via e-mail", "Samtidig lagring og afsendelse via Scan til mappe" og "Samtidig lagring og levering".

• Man kan ikke trykke på [Gem fil], hvis:

• PDF er valgt som filtype og sikkerhed er aktiveret

• Højkomprimerings-PDF er valgt som filtype

• Man kan ikke angive [Gem kun], hvis:

• en destination er angivet

• [Vis eksempel] er valgt

• Hvis du vil annullere scanningen, skal du trykke på tasten [Slet/Stop].

• Efter en e-mail afsendes, vil indholdet i felterne for filinformation automatisk blive slettet. Hvis man ønsker at bevare informationen i disse felter, bør man kontakte den lokale forhandler.