Samtidig lagring og afsendelse via Scan til mappe

Dette afsnit forklarer, hvordan man lagrer en fil, og samtidig sender den via Scan til mappe.

1. Tryk på [Gem fil].

Illustration af skærm på kontrolpanel

2. Kontrollér, at [Send og gem] er valgt.

3. Man kan om nødvendigt angive data for en lagret fil som f.eks. [Brugernavn], [Filnavn] og [Password].

Yderligere information findes i "Angivelse af filinformation for en lagret fil".

4. Tryk på [OK].

5. Angiv indstillingen for afsendelse af filen via Scan til mappe, og send derefter filen.

Yderligere information om afsendelse af en fil via Scan til mappe findes i "Grundlæggende handlinger, når Scan til mappe bruges".

Bemærk

• Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne kan [Adgangsrettigheder] blive vist i stedet for [Brugernavn]. For flere detaljer om angivelse af [Adgangsrettigheder] bør man kontakte administratoren.

• Man kan sende lagrede filer igen via Scan til mappe. Hvis man vil sende filerne igen, skal man vælge filen på skærmbilledet til valg af lagrede filer, og derefter sende dem. For flere detaljer henvises til "Afsendelse af lagret fil".