Samtidig lagring og afsendelse af e-mail

Dette afsnit forklarer, hvordan du lagrer en fil, og samtidig sender den via e-mail.

1. Tryk på [Gem fil].

Illustration af skærm på kontrolpanel

2. Vælg [Send og gem].

3. Man kan om nødvendigt angive data for en lagret fil som f.eks. [Brugernavn], [Filnavn] og [Password].

Yderligere information findes i "Angivelse af filinformation for en lagret fil".

4. Tryk på [OK].

5. Angiv destinationen og foretag andre nødvendige indstillinger, og send derefter filen.

Yderligere information om afsendelse af en fil via e-mail findes i "Grundlæggende handling ved afsendelse af scanningsfiler via e-mail".

Bemærk

• Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne kan [Adgangsrettigheder] blive vist i stedet for [Brugernavn]. For flere detaljer om angivelse af [Adgangsrettigheder] bør man kontakte administratoren.

• Man kan sende lagrede filer igen via e-mail. Hvis man vil sende filerne igen, skal man vælge filerne på skærmbilledet til valg af lagrede filer, og derefter sende dem. For flere detaljer henvises til "Afsendelse af lagret fil".

• Hvis en fil sendes og lagres samtidigt med indstillet [Sikkerhed], vil e-mailen være krypteret og signatur være i anvendelse, men den lagrede fil vil ikke være ændret.